ΣΙΟΥΤΗΣ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΝΣΙΡΩΜΑΤΩΝ

1Ο ΧΛΜ. Π.Ε.Ο. ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τ.Κ. 37100
ΤΗΛ. 24220-21520, 24970 FAX. 24220-21429

ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΣΙΡΩΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


ΕΝΣΙΡΩΜΑ

Στόχος και συνεχής προσπάθεια της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στον Έλληνα  κτηνοτρόφο τη σιγουριά του καλύτερου ενσιρώματος που χρησιμοποιεί για την εκτροφή των ζώων του. Η Τεχνογνωσία και η Ποιότητα είναι δύο έννοιες συνιφασμένες με το ενσίρωμα της εταιρείας μας. Η υψηλή ποιότητα που διαπιστώνει ο κτηνοτρόφος στο ενσίρωμά μας, κατέστησαν την εταιρεία μας την πρώτη στον Ελληνικό χώρο και στις εξαγωγές στο εξωτερικό. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η εταιρεία συμμετέχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα για νέα προϊόντα ενσίρωσης.

Η επιλογή των ποικιλιών αραβοσίτου προς κοπή με βάση τα  πλούσια φυλλώματα και μεγάλες αποδόσεις σε καρπό εξασφαλίζουν το πρώτης ποιότητας τελικό προϊόν της ΣΙΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Η τυποποίηση του ενσιρώματος πραγματοποιείται σε ειδικές πλαστικές σακούλες των 25 Kg αεροστεγώς κλεισμένες και από ειδικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία εξασφαλίζουν και την μέγιστη συμπίεση κατά την τυποποίηση σε κενό αέρος.

Η θρεπτική αξία του ενσιρώματός μας δεν διαφέρει πολύ από την πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται. Η χρήση του ενσιρώματός μας, δίνει στον κτηνοτρόφο τη δυνατότητα περιορισμού της χρήσης συμπυκνωμένων ζωοτροφών λόγω της καλύτερης συντήρησης ορισμένων θρεπτικών στοιχείων με την μέθοδο της ενσίρωσης σε σχέση με τη μέθοδο της φυσικής ξήρανσης, δεδομένου ότι με την ξήρανση οι απώλειες της χλωρής νομής σε ξηρή ουσία και θρεπτικά στοιχεία, είναι πολύ μεγαλύτερες.

Συνοπτική προβολή προϊόντων....